неділю, 4 червня 2017 р.

"Видатні люди Сумщини". Онлайн-пазл

 

Продовжуємо створювати інтерактивні вправи в сервісі LearningApps.org. Алгоритм створення вправ завжди однаковий: заходимо на LearningApps.org - обираємо мову - "Реєстрація" (входимо у свій обліковий запис або реєструємося) - "Створення вправи"- обираємо потрібний шаблон.

Ми вже маємо досвід використання шаблонів: "Кросворд" ("Сумщини славні імена"); "Вікторина (1 відповідь)" ("Мій рідний край, моя Сумщина", "Охорона праці - запорука життя!"); "Знайти пару" ("Літературна Сумщина"). Цього разу обираємо шаблон "Пазл".

Сервіс LearningApps.org - дуже зручний і зрозумілий, працювати з ним легко. Головне - це мати ідею та підготувати заздалегідь необхідну інформацію, а вже втілити свій задум в інтерактивну вправу не складе особливих труднощів.

Так для створення вправи за шаблоном "Пазл" в сервісі LearningApps.org складають до 6 груп термінів. Кожна група об’єднується під однією тематичною назвою. Потім групи випадковим чином автоматично генеруються в головоломку.

 

Обов’язково потрібно підготувати тло для вправи. Це може бути зображення або відео, та завантажити їх у відповідне поле шаблону "Пазл". Також обираємо розмір ігрових карток (великий, середній, малий). На блозі краще виглядають малі картки.

Шановні друзі, до вашої уваги, створена училищним бібліотекарем вправа-пазл на краєзнавчу тематику.



"Видатні люди Сумщини"




Немає коментарів:

Дописати коментар