понеділок, 15 травня 2023 р.

Безпека дорожнього руху. Онлайн-вікторина



У рамках реалізації заходів II Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 з 15 по 21 травня 2023 року у світі відбудеться 7-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху присвячений переосмисленню мобільності та створенню зручних та безпечних умов для усіх учасників дорожнього руху, зокрема пішоходів та користувачів персональним вело- та електротранспортом.

Друзі, долучаймося. До вашої уваги онлайн-вікторина (1 відповідь) "Рухайся безпечно дорогами життя!". Після кожної відповіді потрібно натискати на блакитну піктограмку у правому нижньому кутку вікторини: правильна відповідь буде підсвічена зеленим кольором. Далі за допомогою цієї ж піктограмки переходимо до наступного питання. Результат отримаємо в кінці вікторини.


"Рухайся безпечно дорогами життя!"




Наступна онлайн-вправа (класифікація) "Наш друг - безпечний рух!": потрібно кожне твердження перемістити у поле "Так" чи у поле "Ні". Правильність вибору відповідного поля перевіряємо за допомогою блакитної піктограмки у правому нижньому кутку вправи. Якщо вибір правильний, то твердження буде підсвічено зеленим кольором, якщо вибір хибний - червоним.

"Наш друг - безпечний рух!"



Схожі публікації

Немає коментарів:

Дописати коментар