понеділок, 27 березня 2017 р.

"Мій рідний край, моя Сумщина". Онлайн-вікторина



Шановні друзі, училищний бібліотекар продовжує з’ясовувати: які шаблони вчительського сервісу LearningApps.org можна упровадити у бібліотечну діяльність. Щоб наглядно побачити можливості LearningApps.org саме для бібліотек, створюємо інтерактивні вправи.

Ми вже розглянули шаблон "Кросворд" (створено вправу-кросворд "Сумщини славні імена") та шаблон "Знайти пару" (створено завдання "Літературна Сумщина"). Нова інтерактивна вправа, створена за шаблоном "Вікторина (1 відповідь)", також має краєзнавчу тематику. 

  

Алгоритм створення нової вправи завжди однаковий: заходимо на LearningApps.org; обираємо мову; натискаємо на "Створення вправи". Цього разу обираємо вправу "Вікторина (1 відповідь)". Заповнюємо шаблон. Варіантів відповідей на питання може бути 2 та більше, позначаємо галочкою правильну відповідь. Питання можна показувати впорядковано чи випадково.

Бажано поставити галочку на "Оцінка в кінці". Тоді, навіть при неправильній відповіді, відбудеться перехід до наступного питання (правильна відповідь автоматично виділяється кольором). В кінці отримаємо підсумок про кількість правильних відповідей. Інакше, потрібно буде дати правильну відповідь для переходу до наступного питання.  

 

 Онлайн-вікторина "Мій рідний край, моя Сумщина".


2 коментарі:

  1. Дякую за вікторину,використовуватиму у заходах краєзнавчого змісту.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Людмило, за коментар. Буде добре, якщо вікторина стане у нагоді. Перегляньте інши вправи про Сумщину. Може знадобиться.

      Видалити